IDENTITEIT VAN DE ONDERNEMER:

Dubble Digital
handelend onder de naam/namen: BEEcosystem.nl en BEEcosystem

KvK: 64194140

BTW: NL002241351B34

Contact: info@beecosystem.nl

AANKOOP EN LEVERTIJD:

Alle producten worden op maat gemaakt, meestal betekent dit dat ze binnen enkele weken worden verzonden. Na het plaatsen van een bestelling zul je op de hoogte worden gehouden van het proces. Wij streven naar verzending binnen één week na de bevestiging van je bestelling. Neem gerust contact op via info@beecosystem.nl om je orderstatus op te vragen.

Verstrekte informatie met betrekking tot de aankoop zal enkel worden gebruikt om je bestelling af te ronden. Onze betaalprovider, Mollie, zal het financiële aspect afronden en, na uw bevestiging, het totaalbedrag afschrijven van uw rekening middels de gekozen betaalmethode.

VERZENDEN:

Items worden verzonden via PostNL. Als u online een bestelling plaatst via onze winkel en uw leveringsadres binnen Nederland valt, dan zal PostNL standaard uw bestelling leveren. Bestellingen die buiten Nederland geleverd worden kunnen door een andere leverancier worden geleverd. Indien het product op voorraad is krijgt u de verwachte verzendtermijn te zien. Uitzonderingen leest u terug in de bovenstaande alinea “Aankoop en Levertijd”; Dit betekent dat wanneer de HexHive-inventaris is uitverkocht, uw bestelling zo snel mogelijk zal arriveren, na onze volgende productie. Hierdoor weet u zeker dat u het product binnen enkele weken geleverd krijgt.

Bij verkoop moet de klant aangeven of een artikel moet worden afgeleverd bij een bedrijf in plaats van een woonadres. De klant is verantwoordelijk voor het verstrekken van informatie die relevant is voor de levering, zoals wanneer een laadperron beschikbaar is, als een locatie in aanbouw is, enz.

BIJ LEVERING:

Controleer de verpakking op uiterlijke tekenen van schade. Open de verpakking zorgvuldig en bewaar alle verpakkingsmaterialen, inclusief de doos en/of kist, totdat is vastgesteld dat het artikel onbeschadigd is.

Als de klant een beschadiging aan het artikel vaststelt, bel dan onmiddellijk BEEcosystem op (+31) 6-28415461 om advies te krijgen over hoe verder te gaan. BEEcosystem zal de klant meestal vragen om het beschadigde artikel te fotograferen en de afbeeldingen per e-mail naar info@BEEcosystem.nl te verzenden, zodat het verzendbedrijf op de hoogte kan worden gesteld van fysiek bewijs van schade.

Alle schadeclaims moeten binnen 14 dagen na ontvangst van het artikel worden gemeld.

GARANTIE:

BEEcosystem streeft naar producten van hoge kwaliteit en klanttevredenheid. Vóór verzending worden producten grondig geïnspecteerd en getest om de kwaliteit te waarborgen. BEEcosystem zal elk verzoek van geval tot geval beoordelen.

BEEcosystem kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade of complicaties met betrekking tot de afleverlocatie, het weer, onjuiste installatie, oneigenlijk gebruik, ongeautoriseerde reparaties en/of wijzigingen en/of normale slijtage. Hoewel producten waterbestendig zijn, worden alle producten alleen voor gebruik binnenshuis beschouwd en zijn ze ontworpen voor minimaal gebruik buitenshuis of blootstelling aan vloeistoffen. Alle houten componenten worden met de hand gemaakt en er zullen kleine variaties van stuk tot stuk optreden; deze worden niet als gebreken beschouwd en komen niet in aanmerking voor restituties.

BESTELLING ANNULEREN EN RETOURNEREN:

Aangepaste bestellingen kunnen niet worden geretourneerd. Bestellingen kunnen worden geannuleerd binnen de eerste 48 uur na de eerste aankoopbetaling. Als een klant een bestelling wil annuleren, moet de klant dit schriftelijk melden aan BEEcosystem via e-mail aan info@BEEcosystem.nl.

Geen items of componenten kunnen worden geretourneerd zonder voorafgaande toestemming van BEEcosystem. Zoals gespecificeerd door BEEcosystem op individuele basis, inclusief als een klant ontevreden is over een defect artikel dat niet is veroorzaakt door breuk tijdens verzending, kunnen artikelen soms worden geretourneerd in de originele verpakking of worden verpakt voor retourzending.

Na ontvangst van beschadigde artikelen of componenten, zal BEEcosystem bepalen of het artikel of onderdeel kan worden gerepareerd of vervangen en tegen welke, voor zover van toepassing, kosten voor de klant. BEEcosystem zal de klant zo snel mogelijk op de hoogte brengen van een geschatte periode voor een artikelreparatie of vervanging van onderdelen. Verzend- en/of verzendkosten zijn mogelijk niet restitueerbaar, in veel gevallen zijn ze dit echter wel.

KOOP OP AFSTAND

Wanneer klant online in de webshop een bestelling plaatst voor een Hex Hive kan klant zich binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van het product beroepen op de Wet Koop op Afstand. Hiermee vervalt de koopovereenkomst en dient het product in originele staat (zoals geleverd), geretourneerd te worden. Neemt u hier te allen tijde even contact over op met de klantenservice.

ZORG EN ONDERHOUD VAN HET PRODUCT EN HET GEBRUIK:

Raadpleeg de gebruikershandleiding voor alle informatie met betrekking tot installatie, onderhoud en onderhoud van individuele producten. Product mag alleen worden gebruikt zoals gespecificeerd in de handleiding van het product.

Sommige lokale gemeenten en deelstaatregeringen regelen wetten met betrekking tot de bijenteelt op specifieke gebieden, en klanten moeten eventuele lokale voorschriften (APV) die in hun gebied bestaan ​​bekijken voordat BEEcosystem wordt gekocht of de bijenteelt begint.

VERKOOP ZONDER LICENTIE:

Hardware en producten worden verkocht door BEEcosystem op voorwaarde dat de verkoop geen enkele licentie overdraagt, onder enige eigendomsaanspraak op complete apparatuur, of een assemblage, methode of proces waarbij dergelijke producten als componenten worden gebruikt. BEEcosystem en haar leveranciers behouden zich alle rechten voor met betrekking tot dergelijke eigendomsaanspraken.

BEPERKING VAN DE AANSPRAKELIJKHEID:

Voor zover wettelijk van toepassing, is BEEcosystem in geen geval aansprakelijk voor bijzondere, incidentele of vervolgschade, inclusief verlies van winst of kans, persoonlijk letsel of overlijden, die kan worden geleden of opgelopen in welke vorm dan ook die direct of indirect voortvloeit uit nalatigheid anders dan van BEEcosystem.

Klanten gaan akkoord door de aankoop van producten van BEEcosystem dat ze BEEcosystem vrijwaren van alle claims, verlies of schade aan persoonlijke eigendommen, aansprakelijkheden en kosten, met inbegrip van honoraria van advocaten of claims van derden, die zouden kunnen voortvloeien uit het gebruik van BEEcosystem producten. Als deze beperking strookt met lokale regel- of wetgeving, kunnen personen alleen aanspraak maken op echte schade voor zover deze schade kan worden bewezen.

TOEPASSELIJK RECHT EN JURISDICTIE:

BEEcosystem wordt bestuurd en gehandhaafd in overeenstemming met EU-wetgeving en Nederlandse wetgeving. Alle partijen, inclusief klanten en BEEcosystem, dienen al hun geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze Algemene voorwaarden aan de exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Nederland te onderwerpen.

TOESTEMMING EN OVEREENKOMST:

Door een product of artikel van BEEcosystem te kopen, gaat de klant akkoord met de bovenstaande algemene voorwaarden.

adminAlgemene Voorwaarden